Certifikater

Master Certifikat

Bemærk venligst: Mærkerne ClimateActivePaint® og ThermoShield® er blevet fusioneret til mærket ClimateCoating®, for at sikre en ensartet global tilstedeværelse. Alle tidligere certifikater og testcertifikater forbliver gyldige.

"Greenguard" er en globalt anerkendt og meget streng standard til mærkning af produkter med lav emission. Alle ClimateCoating®'s hovedprodukter bærer "Greenguard"-certifikatet i guld.

Det Cool Roof Rating Council (CRRC), en ISO 17065 akkrediteret organisation, har gennemgået testresultater, der er leveret af et CRRC-godkendt ISO 17025 testlaboratorium, og har konstateret, at dette tagprodukt (ThermoActive) opfylder kravene i henhold til ANSI/CRRC S100 og CRRC-1 Program Manual.

Certifikatet for overensstemmelse beviser overholdelse af kravene i PN-C-81914:2002 for emulsionsmaling til indvendige anvendelser (ThermoVital, ThermoPLus, Lumen og Interior) og overholdelse af testkravene PN-C-81914:1998 for emulsionsmaling på bygningers facader (ThermoProtect, History, Exterior).

I 2015 fastslog INSTITUTE FOR POLYMER MATERIALS AND COLOR TECHNOLOGY, Afdelingen for Malinger og Plastik i Gliwice (PL), den samlede solreflektans af forskellige belægninger, herunder ThermoActive-tagbelægning med en værdi på 91,4%.

R&D Services, Inc. (USA) tilbyder præcis og effektiv testning til isoleringsindustrien. Over 70 tests er akkrediteret, herunder ASTM og CAN/ULC materiale specifikationer. Test- og konsulentkompetencen er anerkendt globalt. R&D Services samarbejder med akkrediterings- og håndhævelsesorganer over hele verden.

Med energieffektive produkter og services bidrager vi også internationalt til udviklingen af en sikker og omkostningseffektiv energiforsyning. > Mere information.

Registrering af brugsmodel nr. 203 14 145,8 under betegnelsen "Overfladebelægning med endotermiske effekter" hos Tysk Patent- og Varemærkestyrelse den 18. december 2003.